fredag 16. april 2010

Det har blitt roligere tider for de glade musikanter, men det betyr ikke at verden står stille av den grunn. Onsdag den 7. April spilte vi konsert på vår lokale studentpub "Biotopen", og gjengen hadde en begivenhetsrik kveld omringet av beduggede afterskiere. Vinnere av oppfinnsomme konkurranser ble kåret og det skal sies at feiringen nådde uante takhøyder utover kvelden:) Vi fikk testet vårt nye lydutstyr, og kan nå konstatere at investeringen var verdt pengene til Harry. "Levva livet" og "Splitter Pine" forblir studentenes "Ut av dæ sjøl opplevelse", og en konsert på Biotopen må alltid avsluttes med de respektive låtene. Det er alltid morsomt å spille for livets glade studenter der ei kasse pils setter standarden for kvelden:)

På konsertfronten har det etter den 7. April vært roligere stunder, men det gir derimot mer tid til låtskriving og øving av nytt materiale. I går var Morten "størstemann" innom "The White House", og vår nyeste låt - "Guideline" - ble spilt inn og lagret for ettertiden. Nye ideèr kom til live gjennom effektiv klimpring, og det kan bli flere amatørinnspillinger i tiden fremover. Alle involverte er engasjerte og motiverte, og dette setter standarden for framgang i musikktilværelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du har tatt turen inn på vår bloggside...hvis du liker Adams hår eller Idars kontrabass kan du ytre det her! Velkommen tilbake skal du være:)