tirsdag 20. april 2010

Det vanlige liv er dessverre dominerende i vår nåværende tilværelse, og musikkens verden må derfor vike for realitetens harde krav. Jobb og studier må prioriteres fremfor gleden ved å spille musikk:)

Vi hadde en sammenkomst hos Idar i "Huset i Skogen" på lørdag, og det ble spøket høyt og lavt på bekostning av Mr. Yes Man...et bevis på høy kvalitetsmusikk i dagens kulturelle samfunn:) På den nyskapende fronten ble det laget en ny låt basert på Adams kreative gitarriff, og vi er nå i gang med å lage en mer rocka utgave av Vimarida! Stemningen blant bandegjengen var høy, og alle involverte hadde en morsom øving...spesielt Morten "størstemann" som vrengte fingrene i soloutfoldelse:)

Søndagsåpen kafé på Evenstad innbydde til en samtale med mannen bak radiostemmen på lokalradioen, og det ble i denne sammenheng avtalt en radiodate med demoskiva "Strange". Demoen vil gjøre lokalbefolkningen klar over at vi eksisterer og at vi tenker å være en del av musikkens verden her i Stor-Elvdal. Forhåpentligvis kan dette bli en smakebit og introduksjon på vår neste innspilling, som forøvrig skal bli 1000 ganger bedre enn den første;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du har tatt turen inn på vår bloggside...hvis du liker Adams hår eller Idars kontrabass kan du ytre det her! Velkommen tilbake skal du være:)