mandag 5. april 2010

Påsken er over for denne gang, og Vimarida har hatt en fantastisk bandopplevelse på Vestlandet. Erik Faye er full av engasjement og initiativ ved Tørvis Hotell (Marifjøra), og vi kan takke denne herremannen for en uforglemmelig bandtur. To fullpakkede biler (riskoker`n og tortellini`n) kjørte straka vegen onsdags kveld, og alle barna (Adam, Idar, Morten, Jenny, Bobster og Marita) var glade for å se skjønnhetens hotell i kvitøyet rundt klokka midnatt. Romnøklene lå klare i resepsjonen og det var bare for oss å legge en sliten kropp i hvitt, nyvasket sengetøy.
Torsdag var første spilledag og gjengen våknet til en nydelig frokost forberedt av vår nye venn Janko, som skulle viste seg å ha felles bekjente med Adam. Verden er og forblir liten når man ser den i et større perspektiv:) Det ble tid for litt lett fiske i fjorden før vi senere på dagen pakket snippveska og satte snuten mot Hotell Mundal. Konserten ble holdt i Kafè Onkel Mikkel, og vi fikk gleden av å underholde 40-50 påskeglade gjester - både lokale og ikke fullt så lokale. Jenny jobbet som en heltinne hele kvelden, og sørget også for at et par vågale gjester fikk fart på dansefoten! Den jenta er rett og slett beundringsverdig:) Kvelden ble en morsom opplevelse og vi hadde en fin spilling på den lille, sjarmerende kaféen. Hjemturen innbydde til en trønderdupp, og Morten og Idar begynte å legge onde planer om å bytte ut enkelte bandemedlemmer med Ali Fuentes og Linni Meister (ondskapen kryper innunder huden på mestrene).
Langfredag ble en fridag for alle involverte (unntatt Erik selvfølgelig), og fiskegale gutter prøvde lykken i fjorden med både sluk og flue. Fangsten ble enorm med to-tre STORE sjøørret...og de fikk dermed reddet bandefamilien fra sultedøden. Leif "med dunken" og hans venn tok inn på hotellet denne dagen, og det ble et par pils før leggetid. Kjempehyggelig at kjente tar veien til Vestlandet for å feire påske med Østerdalens glade vandrere.

Lørdag var den store dagen da alle Marifjøras innbyggere skulle innta hotellet for den årlige påskefesten, og vi fant det lurt å lade batteriene på Navarsete. Uten ski og staver, utstyrt med upåklagelig godt humør, tok vi turen opp bratte fjellsider for å overvinne Vestlandets troll og vetter. Vi snublet oss inn til dit alle fjellene truer med rasfare, og der ble vi ville og gale barnehagebarn. Bobsters "doggybags" ble unike akebrett, snøballer suste i øst og vest, og Bobster ble levende begravd mot fristende godsaker. Dagen var reddet og vi kunne returnere med solrøde kinnbein og lueskille i pannen til kveldens konsert. Konserten ble en utfordring, men 150 livsglade vestlendinger møtte opp til en sosial kveld i antikkens verden. Det skal også sies at vi møtte en usedvanlig hyggelig gutt ved navn Jan Jakob - han reddet dagen for oss alle med sitt store smil og hans glede over musikkens åpenbaringer. Du skal vite at denne konserten var til ære for deg, og det var utrolig hyggelig å få møte deg. Håper du hadde en like fin påskefeiring som oss på Tørvis Hotell:)

Kvelden ble avsluttet med gode venner i peisestuen over en slovakisk nasjonalskatt og ørlittegranne cognac...en utrolig hyggelig samling av gode mennesker. De to siste dagene av påsketuren var ren ferie for store og små, og kan derfor holdes utenfor den store sammenhengen. Helt tilslutt ønsker vi å takke frøken Jenny for hennes storartede arbeidsinnsats og gode humør, Erik for muligheten til å oppleve dette vakre stedet, Janko for fantastisk mat, og ellers alle andre (gjester og ansatte) ved Tørvis og Mundal Hotell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du har tatt turen inn på vår bloggside...hvis du liker Adams hår eller Idars kontrabass kan du ytre det her! Velkommen tilbake skal du være:)